Hem » nyheter » Matställen intill kontorshotell i Stockholm

Matställen intill kontorshotell i Stockholm

Jag har tidigare levt på att laga mat och driva mindre lunchställen, och nu skall jag ta ett steg till och försöka ta mig till stan igen. Är det någon som känner till ifall man kan starta någonting sådant intill kontorshotell i Stockholm så blir jag glad för alla rekommendationer. Det borde finnas en hel del kontorshotell i Stockholm och det innebär en snabb och bra kundrelation i och med att flera av de som jobbar på detta sätt brukar vilja hitta sin mat i närheten och inte behöva ta sig någon längre bit innan man skall tillbaks till kontoret igen. Fokus ligger på mackor av olika slag och jag tror det kan funka bra och dessutom variera i pris så det finns någonting som passar för alla. Det har varit en del funderingar innan jag kom fram till detta koncept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *